Tuesday, August 06, 2013

Jom Sertai Keluarga SHAKLEE

Saya sebenarnya tidak lah minat sangat dengan apa juga perniagaan berbentuk MLM. Tapi selepas merasai sendiri kebaikan SHAKLEE, saya tiba-tiba berminat menjadi sebahagian daripada keluarga SHAKLEE. Dan daripada sekadar minat, tiba-tiba saya begitu bersemangat berniaga SHAKLEE. Sebab saya gembira bila ramai customer memberikan feedback positif terhadap produk vitamin SHAKLEE. Saya tambah gembira bila perkongsian saya kepada kawan-kawan membuahkan hasil. Duit Bonus yang saya terima setiap bulan, amat saya syukuri. Bukan sahaja membantu meringankan beban kewangan, tapi membolehkan saya memberikan lebih banyak duit raya kepada anak-anak buah saya tahun ni. Insyaallah, matlamat saya, ingin mengikut jejak leader saya yang kini mampu membayar zakat sehingga 5 Angka.


Jika anda juga seperti saya, jom sertai kami di SHAKLEE. caranya mudah saja... Cuma daftar dan gunakan produknya, kumpul points.
FAQ tentang menjadi ahli Shaklee:
Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli/pengedar Shaklee
Anda boleh mendaftar dengan menbuat pembayaran untuk registration fee, ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM670 Semenanjung & RM850 Sabah/Sarawak) untuk mendapat keahlian percuma.
Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 950003 sebagai sponsor.

Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. 

Maintain point dan keahlian

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Tak perlu.

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?

Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya 950003 sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee trial pack.

Apa nak buat jika saya dah daftar dengan orang lain tapi nak join bisnes Shaklee trial pack?

Anda boleh tukar upline dengan register semula. Anda perlu membuat pembayaran untuk menjadi ahli seperti mula2 mendaftar (step paling atas tadi). Anda boleh menggunakan ID saya sebagai sponsor anda, 950003.

Apa kelebihan jadi ahli Shaklee

Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.
Dengan menjadi ahli di bawah saya (menggunakan ID saya 950003 sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.
Saya mengucapkan selamat datang kepada ahli2 Shaklee yang baru mendaftar di bawah naungan Pollux. Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi saya di Ujye82[@]gmail.com untuk maklumat lanjut.